Dette er oss

Trosterud Mekaniske er et mekanisk verksted i Vestby med dyktige fagarbeidere og dyktige ingeniører. Vi har mange års erfaring med å løse varierte og krevende oppgaver. Vi har mange fornøyde kunder etter mer enn 70 år i bransjen.

Trosterud Mekaniske skal gjennom høy kvalitet, leveringspresisjon og fornyelse være Norges ledende og mest lønnsomme mekaniske verksted.

Brosjyre

Vår historie

Helge Trosterud (15. juni 1914 - 10. januar 1995) tok håndverksbrev som blikkenslagermester i 1942 mens han var ansatt på Fellesmeieriet i Oslo. I 1948 startet han sitt eget verksted, men først i 1972 flyttet han over i mer tidsmessige lokaler i eget industribygg.

Helge Trosterud var kjent som en meget samvittighetsfull og dyktig håndverker, og som en dynamisk leder med nær kontakt med sine ansatte. Fra en mer beskjeden begynnelse opparbeidet han seg en anerkjent posisjon blant mellomstore bedrifter. Han var også meget dyktig i styret for Oslo Kobber- og Blikkenslagerlaug.

I sin ungdom var Trosterud en lovende bokser i O.A.K. og norgesmester for junior i 1933. Skyttersaken har også alltid ligget hans hjerte nær. I mange år var han representasjonsskytter i Oslo Skytterlag. Under krigen var han meget aktivt med i Milorg, og lå på "skauen" i 4 år.

Fra tanke til produkt