Referanser

Vannskjæring

Trosterud Mekaniske har spesialisert seg på produksjon og service innenfor rustfritt og syrefast stål, aluminium, metaller og plast.

Vannskjæring

Våre kunders behov for skjæring av disse metaller, har resultert i at vi har anskaffet oss en høypresisjons Kimtech vannskjærer.

I tillegg til vannskjærerens store kapasitet med skjæring av flere like detaljer samtidig med flere dyser, er maskinen meget fleksibel også på få repetisjoner.

Vannskjærerens store fordel er at det ikke tilføres varmespenninger til skjæresonen. Detaljene er helt spenningsfrie etter skjæring og skjæreflaten vil i de fleste tilfeller tilfredsstille normale krav til overflatefinish.

Vår Kimtech høypresisjons vannskjærer har en toleranse på 0,1mm til 0,5 mm, avhengig av tykkelse og hastighet. Maskinen er utstyrt med en programvare basert kompensasjon for svært høy posisjoneringsnøyaktighet. Vår vannskjærer har også mulighet for å kunne skjære opp mot 45 grader.

Vi ønsker med denne maskinen og tilby deg og din bedrift våre tjenester innen vannskjæring, gjerne i kombinasjon med annen produksjon i vårt verksted.

Her er det bare fantasien som setter grenser for hva som kan produseres.

Vår maskinoperatør har mange års erfaring og ser med en gang hva som kreves.

Skulle du ha ytterligere spørsmål, kontakt gjerne en av våre ingeniører.