Referanser

Ingeniører

Våre ingeniører løser oppgaver innen fler bransjer, og hjelper deg som kunde å finne den til enhver tid beste løsningen.

Ingeniører

Siden starten i 1948 har intensjonen hele tiden vært å levere de beste løsninger uansett bransje og kunde. Vårt mål har hele tiden vært å være av de beste, og ha de mest innovative løsninger.

Flere patenter og mange år etter oppstarten, kan man si at dette har vi langt på vei lykkes med. Ikke minst er dette vært mulig grunnet en dyktig og godt skolert ingeniørstab.

Vi har lang erfaring innen rullende materiell, hvor VY, Sporveien, Matena, Flytoget m. fl er gode kunder. Vi bidrar hver dag for å forenkle deres hverdag, og bidra til at de kan holde sitt utstyr rullende.

Vi har gjennom årene utviklet et godt samarbeid med flere aktører innen byggebransjen, hvor små og store prosjekter er gjennomført i samarbeid eller i regi av oss. Vårt bidrag på Oscarshaug rasteplass, hvor et godt samarbeide med flere, og ikke minst kunden gav et flott resultat.

Mat- og drikkebransjen har alltid vært en god kunde hos oss, og vi med våre løsninger er en god bidragsyter. Det hele starte med arbeider for Fellesmeieriet, og det er ikke få timer våre ingeniører har brukt for å utvikle spesialløsninger, baner og pakkemaskiner for denne bransjen. De siste årene har vi tilegnet oss fler underleverandører og partnere slik at vi i dag framstår som en totalleverandør.

Med over 30 års erfaring i drift av produksjonslinjer kan du trygt kontakte oss når du skal bygge nytt, eller automatisere eksisterende linjer.

Vi tar også prosjekter, tegner og designer for deg.

Som sagt, våre ingeniører står klare for å bidra.